Novi Sad
20.03.2012.
13:24 > 08:05
Na Spensu je počelo "Novosadsko proleće", tradicionalna izložba cveća, sadnica i opreme za uređenje vrta.
  • JJ

    22.03.2012 16:17
    a mala deca i osobe sa invaliditetom !??!!?
    Lepo je sto se Novosadsko prolece i novosadska jesen odravaju na prvom spratu Spensa , ali se postavlja pitanje : KAKO DA TU MANIFESTACIJU POSETE OSOBE U KOLICIMA I MAME S MALOM DECOM KOJA SU JOS U KOLICIMA ?!!? Posto imam bebu , probala sam da se popnem jedno prilikom pokretnim stepenicama (sto je opasno ali nema nam drugog izbora) i zaustavio me je radnik obezbedjenja uz objasnjenje da je to zabranjeno !! Pa pitam : kako da se onda popnem s kolicima na sprat Spensa !?!? Isto vazi i za pretskolsku ustanovu Radosno detinjstvo i za jos neke bitnije ustanove u Novom Sadu !!!
  • Jovana

    21.03.2012 08:16
    Super desavanje. Cveća nikada dosta.
    Jedina primedba je da su cene cveća i sadnica podignute za oko 50% nego inače. Zašto odma šišanje ovaca? Ove godine ne kupujem cveće i sadnice na Novosadskom proleću nego na cvetnoj pijaci u Bečeju krajem meseca, gde za cenu jedne sadnice u NS-u dobijete 3. Prošle godine sam se zapanjila kada sam videla cene u Bečeju na cvetnoj pijaci, koje su i do 70% niže nego u Novom Sadu.
  • S

    20.03.2012 13:57
    Sjajan izbor sadnica,cvetnog materijala za baste i balkone od pravih proizvodjaca i zaljubljenika u cvece.Manifestacija je vec tradicionalna,ali odlicna i edukativna.Inicijatorima i organizatorima svaka cast.Srecno,zeleno.
  • 20.03.2012 13:41
    Lepo je što je počelo "Novosadsko proleće", ali nas u "Gradskom zelenilu" zanima kada će nam JKP "Put" vratiti onih 28 miliona dinara koje smo im pozajmili još za vreme "Novosadske jeseni", kako bismo mogli da isplatimo plate i zaostali regres radnicima. Hvala na objavljenom komentaru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna